Hrvatski
Najam terenskih vozila sa krovnim šatoromMonika Bajan

Najam terenskih vozila sa krovnim šatoromMonika Bajan

Menu

Moje ideje i ponude za vaš sljedeći odmor u Hrvatskoj

O meni 

Pozdrav! Moje ime je Monika i osjećam se jako ugodno u prirodi. Budući da moji roditelji potječu iz malih sela u Hrvatskoj, naučila sam preko njih i njihove rodbine koliko život može biti opušten kada se ograničite na najnužnije stvari i pritom ste u skladu s prirodom.

Monika Bajan —

Ideja 

Budući da cestovna mreža nije 100% razvijena, kao što je to slučaj u priobalju. U Dalmatinskoj zagori ima mnogo neasfaltiranih dionica. To znači da svoje vozilo možete premjestiti bilo gdje, ali budite spremni da biste ga mogli brzo oštetiti ako planirate voziti svoje vozilo kilometrima po makadamu i šljunčanim cestama. Okretni terenci, kao što je Suzuki Jimmy, idealni su za ovo područje.

Istodobno sam došla na ideju krovnog šatora na autu. Prozračni krovni šator osmišljen je kako bi vaš boravak u najmlađem 12. parku prirode u Hrvatskoj, Parku prirode Dinara, učinio što ugodnijim. Pogotovo kada podnevno sunce jako zagrije područje. Možete ga koristiti čak i ako ne planirate tamo provesti noć. Štiti vas od vrućine i također vam daje mogućnost da postavite kamp za piknik ili nešto slično. Zapamtite, vozite terensko vozilo koje se ne oslanja na javne ceste ili parkirna mjesta. U Dalmatinskoj zagori možete biti gdje god želite.

Ideja s krovnim šatorom

Ideja s krovnim šatorom

Putujete li kamperom?

Iza moje kuće je skoro 3000 kvadrata livade. Ovdje možete parkirati svoj kamper/karavan ili slično.


Ovdje još nema ni struje ni vode. Ali postoje rješenja za brigu o vama i vašem kamperu.

(Nažalost, još nije moguće!) Želite li sudjelovati na izletima ili aktivnostima gdje psi nisu dopušteni?

Molim vas ostavite svog psa kod mene. Brinemo se o vašem ljubimcu. 

Nije bitno, gdje se nalazite za preuzeti vašega ljubimca (psa)

Monika Bajan